Menu
Zitten à la carte met bank Maestro van NLwoont

Stel je droombank samen met elementenbank Maestro

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank die naadloos aansluit op de rest van je interieur? Met bank Maestro stel jij je droombank samen in een paar eenvoudige stappen. Zo kies je bijvoorbeeld niet alleen de opstelling en de bekleding, maar bepaal je onder andere ook welke poot en plint jouw gecustomizede bankstel krijgt. Bank Maestro is een 100% Nederlands fabricaat en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Pure ambacht dus! Zó creëer je je eigen meesterwerk:

Let op: de volgorde van de stappen kan verschillen.

Creëer je eigen meesterwerk bij NLwoont
 

Kies jouw geschikte model bank

Met modulaire bank Maestro creëer jij de bank die precies voldoet aan jouw wensen, te beginnen met het model. Hierbij moet je niet alleen aan de grootte van de bank denken, maar ook aan de volgende dingen:

  • Wil je een hoge rugleuning of ben je tevreden met een lage rugleuning? Dit is persoonsafhankelijk.
  • Wat vind je prettiger zitten? Enkele of dubbele rugkussens? Ook dit is weer een persoonlijke keuze.
  • Ben jij helemaal van het motto: “Lekker met de beentjes omhoog”? Dan mag de relaxfunctie niet ontbreken.
  • Heb je baat bij een hoofdsteun? Dan voeg je deze gemakkelijk toe!

Zoals je ziet, kun je bank Maestro zo samenstellen dat hij voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren. Zo weet je zeker dat je comfy zit op jouw nieuwe bank en dat hij naadloos aansluit bij de rest van jouw meubels. Maar er is natuurlijk nog veel meer…

Bepaal de maat en kies uit de vele elementen voor de perfecte grootte

Hoe groot je je bank wil, is een belangrijke vraag. Heb je bijvoorbeeld een groot gezin of heb je vaak visite over de vloer? Dan is het wenselijk om een bank te kiezen met genoeg zitplekken. Maar ga je dan voor een lange bank of kies je voor een hoekbank? Dat ligt dan weer aan de indeling van je woonkamer. Geef daarom eerst antwoord op bovenstaande vragen, zodat je een weloverwogen keuze maakt voor deze maatwerk bank!

Met elementenbank Maestro stel je je bank helemaal naar eigen wens samen door de vele elementen waar je uit kunt kiezen. Zo kies je bijvoorbeeld uit een eilandelement, een hoekelement, een tussenelement en een chaise longue en dit allemaal weer in diverse afmetingen.

Vind je het lastig te bepalen hoe groot jouw bank maximaal kan zijn? Dan hebben wij een simpele tip voor je: leg kranten op de vloer op de plek waar jij een bank kwijt kunt. Zo zie je in een oogopslag of de grootte geschikt is voor de ruimte. Handig, niet?

Elementenbank Maestro in een stijlvolle groentint
 

Kies extra opties om de basis compleet te maken

Met het model en de elementen ben je er nog niet. Zo maak je met bank Maestro ook nog de keuze uit de volgende opties om de basis én het comfort van het design compleet te maken:

  • Voor welke plint ga je? Kies je voor een plint tot aan de grond (de blok zit) of ga je voor de meer open variant (plint zit)? En kies je dan vervolgens voor een open of een dichte plint? Het is maar net wat je mooi vindt en welke uitstraling jij wenst.
  • Welke zithoogte heeft jouw voorkeur? 43 cm of 45 cm?
  • Welke zitdiepte prefereer je? 54 cm of 58 cm?

Je ziet het, met de Maestro bank bepaal jij van begin tot eind hoe jouw droombank eruit komt te zien en hoe hij zit. Een ding is zeker: met Maestro haal je gegarandeerd kwaliteit in huis en helemaal van Nederlandse bodem!

Bank Maestro met plint zit
Bank Maestro met blok zit
 

Kies jouw favoriete armleuning

Jouw stijlkeuzes bepalen de uitstraling van bank Maestro. Daarom kies je ook nog uit twee soorten armleuningen:

  • De dichte armleuning. Deze leuning loopt door met de lagere poot. Een wat compactere leuning dus.
  • De open armleuning. Deze leuning loopt gelijk aan de door jou gekozen plint.

Heb je de keuze voor de armleuning gemaakt? Dan moet je enkel nog de dikte van de leuning bepalen. Je hebt de keuze uit 14, 19 en 24 cm. Hoe slanker de armleuning, hoe ‘luchtiger’ de bank.

Elektrisch verstelbare Maestro bank met comfortabele hoofdsteun
 

Kies je stijl: stof of leder, keuze uit de poot en de naad

Ben je meer team stof of team leder? Het maakt niet uit aan welke kant jij staat, want voor beide teams is er volop keuze! Kies jouw favoriete stof of leder en maak daarna nog een keuze voor de kleur die prachtig past bij de rest van je interieur.

Ben jij voor een open armleuning gegaan? Dan heb je de keuze uit drie stijlvolle poten: een hoekpoot, een staafpoot en een beugelpoot. De keuze voor de poot is een hele bepalende voor de uitstraling van jouw bank. Welke voldoet het meest aan jouw perfecte plaatje?

En als laatste kies je dan uit de naad. Wat vind je stijlvoller? Een platte stiknaad, waarbij de lagen stof tegen elkaar aan genaaid worden of een Engelse stiknaad, waarbij de rand in de naad is weggewerkt?

Maestro met platte stiknaad
Maestro met Engelse stiknaad
 

Jouw meesterwerk is klaar!

Nu je alle stappen hebt gehad, kun je achter de tekentafel vandaan en jouw design op maat laten maken, zodat jij met een paar weken jouw gecustomizede bank Maestro van ambachtelijke, Hollandse kwaliteit in huis hebt staan. Dat wordt heerlijk relaxen.

Met bank Maestro haal je ambachtelijke, Hollandse kwaliteit in huis