Menu

Banken bij NLwoont

Maak je interieur compleet met een comfortabel bankstel uit de collectie banken bij NLwoont. Bezoek een NLwoont-verkooppunt in jouw regio om banken te bekijken en te testen.

Van 3-zitsbank tot u-bank

Bij NLwoont kun je de beste en mooiste bank voor jouw woonkamer kopen. Kies een kant-en-klaar model, zoals een compacte 3-zitsbank of ga voor een hoekbank of een ruime u-bank. Uiteraard kun je ook voor een modulaire bank gaan. Met de elementen van dit type bankstel kun je het ideale model bank samenstellen voor de indeling van jouw woonkamer. Bij een aantal banken van NLwoont krijg je bovendien luxe opties. Denk aan het opwaarderen van het type binnenvering, aanpassen van de zitdiepte of het toevoegen van relaxfuncties. Het is maar net hoe jij je droombank voor je ziet!

Leren banken, velvet banken, groene banken: NLwoont heeft het

Van een robuuste leren bank die past tussen industriƫle meubels of een velvet bank voor je moderne Scandinavische interieur tot een elegante of tijdloze met stof beklede bank in een bijzonder mooie groentint. Bij NLwoont vind je altijd een bank in de stijl van jouw interieur.