Menu

Even voorstellen: NLwoont

Welkom in de wereld van NLwoont! Haal je hart op aan stylingtips in onze folder, laat je bij geselecteerde verkooppunten inspireren door de stijlstudio's en maak je plannen concreet met hun interieuradviseurs. Kies voor mooie kwaliteit én prijs met onze verfrissende interieurcollecties voor de inrichting van je woon- en eetkamer. NLwoont, sinds 2020.

Zo woont Nederland

Omdat smaken verschillen, is er NLwoont. Een gevarieerde collectie meubels en accessoires voor modern en eigentijds wonen. Alle interieuritems sluiten aan bij diverse populaire woonstijlen, maar zijn net zo actueel als tijdloos. Met NLwoont laat jij trends in je inrichting terugkomen zonder dat er om de haverklap een update van je huis nodig is. Want wij weten: zo woont Nederland. Kom je inspiratie opdoen in de stijlstudio’s van NLwoont?

Prettig in elke prijsklasse

De NLwoont-collecties bestaan uit meubels en accessoires in verschillende prijsklassen. Zo kun je precies selecteren wat bij jou past. Voor welk interieuritem je ook gaat, één ding staat vast: kies je voor NLwoont, dan kies je voor items die mooi zijn qua kwaliteit én prijs.

Online woonwinkelen

Op dit moment werkt het als volgt: kies jouw favorieten, zet ze op je wensenlijst en verstuur die als vrijblijvende productaanvraag. Het dichtstbijzijnde verkooppunt neemt contact met je op, bespreekt je wensen en beantwoordt je vragen. Alles geregeld? Dan zet het verkooppunt jouw aanvraag om in een bestelling en informeert je over betaal- en bezorgmogelijkheden.

Inspiratie en advies

Voor inspiratie en deskundig advies kun je terecht bij 20 regionaal befaamde verkooppunten. Dankzij deze vertrouwde interieurkenners is NLwoont altijd bij jou in de buurt. Bij deze verkooppunten ontdek je welke woonstijl jou aanspreekt in inspirerende NLwoont-stijlstudio’s en maak je jouw ideeën concreet met professioneel interieuradvies. Klik en vind een NLwoont-verkooppunt bij jou in de buurt.

Stille kracht achter NLwoont

Achter NLwoont staat de sterke retailservice-organisatie VME Nederland. Het is deze vertegenwoordiger van onafhankelijke meubel- en keukenondernemers in Nederland en België die zorgt dat jij steeds een gevarieerde, aantrekkelijk geprijsde collectie bij NLwoont-winkels en op NLwoont.nl vindt.