Menu
Bamboe eettafel concept van NLwoont

Bamboe eettafels shoppen bij NLwoont

Deze moderne NLwoont eettafels zijn gemaakt van MOSO bamboe. MOSO bamboe is één van de snelst groeiende planten op aarde en hoewel het officieel een gras is, heeft bamboe de fijne eigenschappen van hardhout. Met bamboe geniet je bovendien van een aantal prettige voordelen. Deze eigenschappen en voordelen nemen we hier met je onder de loep:

Oneindige grondstof

Bamboe is een oneindige grondstof en kan wel tot één meter per dag groeien! Iedere 4-5 jaar worden oude stammen geoogst. Hierdoor krijgen de jonge stammen meer ruimte om te groeien en dat resulteert in een nog grotere opbrengst. Tijdens de groei, neemt MOSO bamboe meer CO² op dan dat er wordt uitgestoten tijdens productie en hierdoor zijn alle massieve MOSO bamboe producten CO² neutraal. En dat over de hele levenscyclus!

Stevig & duurzaam

Draag jij graag je steentje bij aan een groenere wereld? Dan is bamboe een geschikte materiaalkeuze voor een nieuwe eettafel. Bamboe is na verwerking namelijk een zeer duurzaam en bovendien stevig materiaal. Door deze uitstekende eigenschappen worden er bijvoorbeeld grote objecten zoals vloeren en terrasdelen van MOSO bamboe gemaakt.

Eettafelblad van MOSO bamboe
 

Zeer goede stabiliteit

Producten van MOSO bamboe bestaan uit verlijmde strips en zullen minder gaan werken dan bijvoorbeeld producten van massief hout. Dit heeft als voordeel dat deze meubels langer stabiel blijven. Bovendien kan je met bamboe meubels veel kanten op en kan je er unieke creaties mee ontwikkelen. 

Pure schoonheid

Wat het meest opvalt aan MOSO bamboe? Dat staat buiten kijf: de natuurlijke schoonheid. De unieke nerf geeft bamboe een hele bijzondere uitstraling en maakt van ieder meubel een beeldschone toevoeging aan je interieur. Dus, waar wacht je nog op?

Bestel jouw eigen tafel van bamboe

Een bamboe eettafel is dus zowel een stijlvolle als een duurzame musthave voor in jouw eetkamer. Bij NLwoont stel jij gemakkelijk jouw eigen tafel van bamboe samen. Zet er een paar mooie eetkamerstoelen omheen & jouw eetkamer ziet eruit om door een ringetje te halen.

Voor onze eettafels van MOSO bamboe kies je uit drie waanzinnige tafelbladen met ieder een stijlvolle vorm. Om de tafel helemaal naar je zin te maken, kies je jouw favoriete kleur van het blad. Je hebt de keuze uit de kleuren Bamboe White Wash, Bamboe Night en Bamboe Cloud. Alle drie helemaal tijdloos en super goed toe te passen in vrijwel ieder interieur. Bovendien heb je ook nog de keuze uit vier verschillende poten:

Combineer een waanzinnig tafelblad met een moderne poot
 

Met deze keuzes weet je zeker dat jouw exemplaar precies voldoet aan je wensen! Ben je helemaal overtuigd van dit materiaal en ben je blij met jouw samengestelde bamboe eettafel? Breng dan een bezoekje aan een van onze verkooppunten en bestel jouw eigen unieke tafel.

Bamboe: een sterk en duurzaam materiaal